Livet smiler til meg

img06452

Søndag 31. mai sendte jeg inn søknad til årets strandryddingstokt her på Svalbard. Det var siste frist for å søke, og selv om jeg ikke hadde noen som helst forhåpninger overhode måtte jeg ta afære for å i heletatt ha sjans. I dag kom det mail med resultatet av trekninga i postkassen, og gjett om jeg sto på lista over deltakere i 2. pulje!? Fytti så glad jeg ble!! Toktet foregår helt Nord på Spitsbergen noe som vil si at vi krysser 80 grader. Vi skal bo på MS Nordsyssel, båten til Sysselmannen, den samme som vi bodde på under brekurset sist september. I tillegg skal vi fraktes ut i helikopter(!!) så her står høydepunktene i kø ;) At jeg skulle være så heldig å få en av 20 plasser når det var hele 172 søkere, det trodde jeg naturlig nok ikke. Ikke nok med at jeg fikk plass, men Rimante skal også være med i samme pulje, som da blir den selvsagte romkamerat. Det hele skjer i august, rett etter at jeg kommer opp igjen etter ferien.

Bildet ble tatt nå sist mandag i Barentsburg foran Svalbards eneste "skog".

4 kommentarer

Maria

03.06.2009 kl.23:50

E maa baerre spaer e ailtsaa....strandrydding??E d verkele noedvendig paa 80 grader nord?:)

Heidi

05.06.2009 kl.00:14

Hehehehe, ja du kain så spær! Rækna me e må plukk æn dæl kondompapir frå russiske trålera på tur'n :/ haha..

Rolf Tronsaune

05.06.2009 kl.08:59

Akkurat som strandrydding va så ettertrakta. Trudd all rydding va et herk æ, ikke en frivillig happening å bli så glad for...;-) haha

Heidi

05.06.2009 kl.16:06

Har du ikke lest hele innlegget Rolf?? Helikopterflyving, gratis kost og losji på sysselmannsbåten, kryssing av 80 grader nord, innom Ny-Ålesund og ikke minst mange fine naturopplevelser (og forhåpentligvis enda flere bjørneobersvarjoner). Jaja, man må vel være et friluftsmenneske for å forstå ;)

Skriv en ny kommentar

hits