Konsernfest på MS Expedition

img07752

I går hadde Spitsbergen Travel konsernfest på MS Expedition, en av cruisebåtene som skal frakte turister rundt om på øygruppen i sommer. Båten har erstattet MS Nordstjernen som har gått samme ruta tidligere. Veldig nais båt ;) Vi tok ut i 18-tiden på vei mot iskanten i Tempelfjorden, men rykter sier at isen stoppa oss allerede i Sassen uten at jeg hverken skal bekrefte eller protestere. Vi satt lenge ute på dekk, helt til vi var ferdige med grillmåltidet faktisk, men når det var ferdig satte vi oss inne og ble sittende der til vi lå i havn i Lyb igjen ;) Jeg og Silje var på sightseeing litt utpå kvelden når jeg hører henne si: "Der passerte vi Diabas", så da var vi på retur uten at jeg ihvertfall hadde fått med meg noen snuoperasjon. Jeg hang for det meste med disse to fjottene på bildet, som alltid Nils, og søde Mia (dansk ;) som jobber i Puben sammen med meg. Ellers var også resten av IGP på nært hold hele tiden. For dere som ikke vet at tegnet Mia viser betyr LOL, vet det nå. En meget vellykka konsernfest som endte på Puben i 2-tiden i natt, hihi.

Nå drar jeg snart ut igjen med samme cruise. Denne gang som deltaker på sesongens første Spitsbergen Adventure Cruise som går om bl.a. Barentsburg - Magdalenefjorden - Moffen (80 grader) - Ny-Ålesund. Dette tror jeg blir en opplevelsesrik tur ;) Reisefølge denne gangen er Tone.

Og.. en ting til. Når jeg kommer tilbake på søndag står det et splitter nytt Sector9 longboard å venter på meg *gliiiis*. Det vil si at jeg begynner treninga neste uke, hehe.

Én kommentar

Esolum

11.06.2009 kl.15:07

Gode innlegg du har!Ta gjerne en tur innom min blogg hvis du vil ;-*Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

hits