Hjemme på fastlandsferie

dsc000952

Som annonsert, eller ikke, tok jeg ferie i går. Reiste ned med nattflyet kl 0405 fra Lyb, innom Tromsø en tur før jeg landa på Værnes kl 0900. Jeg hadde ikke sovet før flyreisen, og selv om jeg sov helt til hjula nådde bakken hver gang, følte jeg meg langt i fra uthvilt for det. Snille Solveig møtte opp på flyplassen og ga meg skyss og husrom for natta. Har shoppa sommerklær nå i 2 dager, og tør ikke sjekke saldo, men har fått mye kult da!

I går ble det arrangert utdrikningslag for Nina som skal gifte seg med Petter om 2 uker. Hun var så søt det hun satt med sin prinsessekrone ;) Jeg var ikke med på hele festen, jeg var innom Ergo og hilste på gamle kolleger og deretter på shopping hvor jeg møtte Anita som ble med en runde. Hyggelig :) Jeg joina gjengen hos Margaret, Ninas kommende svigerinne, hvor vi satt en stund før middag på Ajo.. tapas. Har aldri vært noen stor fan av tapas, men dette var skikkelig godt. Tror ikke jeg har gitt det en fair sjans tidligere. Jeg holdt på å sovne under maten, så jeg var veldig glad for at de gravide, Solveig og Hedda, ville hjem etterpå.. Det var uansett veldig hyggelig å være med littegrann.. Jeg ønsker Nina og Petter lykke til med ekteskapet ;)

Nå har jeg kommet meg hjem-hjem, og skal snart ta kveld etter en varm og klam dag. I morgen blir det solings etter en titt innom fotoutstillingen til Regine Stokke i Øra bedehus.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits