Terminator Salvation

terminatorsalvation

Dere tror kanskje jeg ikke gjør annet enn å gå på kino i sommer. Jeg gjør faktisk det. Jeg oppholder meg stort sett på kalkstranda nå når det er så varmt og fint. Det ble også en trimtur på Syltnebba i går, selv om det egentlig er altfor varmt til den type aktivitet nå om dagen.

I kveld ble det altså kino igjen.. Igjen sammen med søskenbarn Tomas, og i tillegg Rolf. Jeg har alltid vært en liten terminator-fantast, helt siden jeg som 10-åring så nr 1 og 2 og selvfølgelig var betatt av den gang unge John Connor (sukk). Mye har endra seg siden den tid, og selv om gamle ørn Arnold gjorde en aldri så liten opptreden (2 min) den her gangen også var det ikke mye som ligna på gamle takter ellers. Action fra begynnelse til slutt var det i hvertfall. Og selv om jeg kanskje ikke vil skryte vilt og uhemmet av handlingen hadde de fått til noen fete effekter. Jeg skvatt til og med så jeg hoppa i stolen et par ganger :P Sorry dere andre, hehe..

I morgen har jeg lagt inn er tur til Kårvatn på planen før evt. fjell-/strandtur alt etter vær/temp. Gudmund kjører ryddesalg, og det bruker å være verd å få med seg sånne ting ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits