Litt til og fra

dsc02242
Foto: Rickard Larsson

Good morning sunshine! Jepp, her har vi sol i dag også, nydelig ;) Ville egentlig bare meddele at det blir litt lite blogging nå om dagen når vi holder på å flytte. Internett blir flytta i morra, men har fortsatt en del å ordne i gamle kottet av en leilighet jeg har før jeg må være ute der på mandag. Skal prøve å komme med noen ord innimellom for det.

Har fått to trimposter til som jeg ikke har skrevet om. Liten tur på Varden sist søndag. Var egentlig meningen vi skulle fortsette over Platåfjellet og til Nordenskiöldtoppen, men jeg hadde så syk gangsperre etter treninga på lørdag at vi nøyde oss med det lille vi hadde klart. Da fikk vi også se Andreas Torkildsen vinne VM-gull ;) I går tok vi posten på Gruve 7-fjellet. Det var en kjempefin tur, og jeg skal skrive mer om den i eget innlegg.

Ellers er det nå slutt på midnattssola. Selv om det fortsatt er ganske så lyst hele døgnet går det sakte men sikkert mot bekkmørket igjen. Men jeg ser da ikke mørkt (høhø) på det nå som jeg har Rickard og mysa med ;)

Én kommentar

Rickard

30.08.2009 kl.18:04

vackert!

Skriv en ny kommentar

hits