Varden på Platåfjellet

dsc00652

Her om dagen, søndag for å være nøyaktig, gikk jeg og Rickard den korte men bratte turen til Varden. Her var det en post på Topptrimmen. Planen var som tidligere nevnt å fortsette over platået og opp på Nordernskiöldtoppen, der det også er en post, og ned igjen om skaret mellom toppen og platået for å ta posten i morena til slutt. MEN, men, men.. Vi var jo ute på lørdag, og selv om vi var måteholdne med alkohylene og forholdsvis tidlig i seng kjentes det litt opp bratta for det. Det som kjentes værst var likevel gangsperren fra styrketreninga på lørdag. Grrr. Så det ble med den ene posten, men det ble i hvertfall en post ;)

Samme dag vant norgesyndlingen Andreas Torkildsen spyd-gull i VM, noe vi da fikk med oss siden vi ikke gikk lengre tur. Han er nå regjerende mester i både EM, VM og OL. Ikke værst med andre ord! Bravo. Nå kommer det snart et innlegg om turen i går også.. stay tuned.

Én kommentar

Rickard

30.08.2009 kl.18:05

Det är nog första gången som norrmännen tar fler medaljer än svenskarna.. Vänta bara till os.. Då tar ni säkert fler än oss oxå :/

Skriv en ny kommentar

hits