1-årsjubileum og avskjed med gamlekåken

dsc002932

I går hadde jeg 1-årsdag her på Svalbard. 29. august i fjor landa jeg å flyplassen i Longyearbyen og visste lite om hva jeg gikk til. Nå ett år etter sitter jeg her som et mye rikere menneske. Rikere på opplevelser og erfaringer. Dere som har fulgt med på bloggen min dette året har fått ta del i litt av det fantastiske jeg har vært med på. Ikke er det vel alle som forstår hva det er å juble sånn for, og dere synes jeg synd på som aldri en gang får sjansen til å komme hit opp. Det skal en del til for å bryte opp fra et "normalt" liv og flytte til arktis, til en plass der det ikke er ment at folk skal leve, til stedet gud glemte og fanden forlot. Det gjorde altså jeg.. og jeg har ikke angra en eneste dag.

Dette året har jeg bodd i en liten leilighet i vei 232-10 som jeg i dag vaska ned og tok avskjed med. Dere ser litt av hvordan den ser ut på bildet. Og nesten sånn så den ut for for ett år siden også, like tom og steril, men med ubehandla trepanel på veggene for de har jeg jo malt selv. Uten gardiner, noen få enkle møbler og en håpløs rød sofa. Var ikke langt unna å miste motet og snu i døra, hehe. Men det er så rart med det, jeg fikk da mitt personlige preg på den etter hvert og det ble da ikke så værst koselig til slutt. Det er ikke med vemod jeg nå flytter ut, men litt rart er det alltid når det skjer forandringer i livet. Heldigvis har vi fått oss så fin og stor leilighet nå, så jeg tror vi skal klare oss bra fremover ;)

Jadda, det var noen ord på tankene rundt mitt første år på Svalbard. Hvor mange flere det blir vites ikke. Dere får følge med å se..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits