The Vampire Diaries

vampirediaries3

Ny serie, og denne gangen ikke bare ny for meg men ny som i kun en vist episode i usa. Jeg har ikke sett den første enda en gang, men den ligger klar. Kanskje noen har begynt på den og kan si om den er verdt å kaste seg på eller ikke? Sikker på at Plain Tom har en formening :) Tydelig at det er poppis med vampyrserier/filmer for tiden i hvertfall, og det kan nok True Blood ta på seg litt av skylden for, som jeg btw har blitt helt hekta på. Så siste episode i sesong 2 i går, vil ha mer!

Ellers har jeg vært hjemme med en kranglete magesekk i dag, not fun. Siden det er kjedelig å være hjemme tenkte jeg å kikke litt på NWN2 som jeg ikke har spilt siden april i fjor(!) fant jeg ut. Hadde jo glemt alt, men da jeg kom innpå sporet igjen traff jeg på en gjeng vampyrer (huh, onagi!) som jeg ikke klarte å komme forbi så jeg ga opp. Heheh.

Én kommentar

Tom

15.09.2009 kl.23:06

Jupp, har sett første episode og selvsagt skrevet om serien... Kanskje ikke like god som True Blood men den har da potensiale (iallefall bedre enn Twilight til tross for at den virker like kommærsj som jeg kaller det). Kommer nok til å følge med på serien iallefall.

Skriv en ny kommentar

hits