This is me

ponandzibyspideyrsf

Husker dere mine nyttårsforsetter for i år? Nei? Det gjorde nesten ikke jeg heller før jeg gikk tilbake i tid for å friske opp minnet. Året begynte med månedlige statusoppdateringer, men nå er det lenge siden sist. Som dere skjønner går det bare bra med meg, men vi kan alltids se litt nærmere på hvordan det står til.

Punkt #1 omhandla såvidt jeg kan se mine party-vaner. Det er dårlig med festing om dagen. Tror jeg fikk nok i fjor, hehe. Det hender seg at vi går ut, men det skjer uansett under kontrollerte former. Og godt er det. Synes det er bedre å bruke helga på rekreasjon i stedet for å måtte bruke uka til det ;)

Punkt #2 tok for seg økonomien. Den vil jeg si har forbedra seg betraktelig. Ikke bare har jeg fått meg ny (og bedre) jobb, men jeg tenker også mer økonomisk fortida. Vi sparer da vel til bra ferie neste år. Ikke noe Charter-Heidi da nei.

Punkt #3, her snakker vi om trening. Dette er kanskje punktet hvor jeg har forbedringspotensiale. Joda, jeg trener både tritt og ofte, men skulle så gjerne fått inn mere cardio i hverdagen. Og det har jeg tenkt å gjøre noe med nå når jeg har meldt meg inn i idrettslaget og kan være med på spinning. Bare de teitingene organiserer dette på en mindre håpløs måte enn i dag, men det er en annen sak..

Punkt #4 handler om kjærlighet. I utgangspunktet handla det om å leve etter boka. Maybe I did, maybe I didn't. Husker ikke, men i hvertfall fikk jeg verdens beste gutt på kroken en vakker dag i juni ;) Etter det har jeg ikke tenkt så mye på boka for vännen er det beste som har hendt meg. Og så levde de lykkelig alle sine dager..

Som dere ser går det da ikke så halvgærent med meg, så ingen grunn til bekymring ;)

4 kommentarer

Solveig

29.10.2009 kl.13:00

Sher ut som du har d toppers fær tia:)

Gla fær å hør d!

Gle me t å træff d ijænn i jula:)

Klem!

Heidi

29.10.2009 kl.13:02

Gle me kæmpegælle t å sjå D å lillegull i jula e å :) Klæm!

Rickard

29.10.2009 kl.21:52

Vilket konstigt språk ti talar ;P

Rickard

30.10.2009 kl.18:08

Jag är sååå glad att du har det bra :) Jag har det oxå superbra.. Tack vare dig!

Skriv en ny kommentar

hits