Min vampyrfetisj


Tenkte jeg skulle fortelle dere litt om min fascinasjon for vampyrer. Med det mener jeg selvfølgelig den fiktive skapningen vi ser i de mange filmene og seriene for tiden, og ikke at jeg tror de eksisterer på ordentlig. (Selv om det kunne vært litt fett om det faktisk fantes en og annen av dem rundt om ;) Jeg husker tilbake allerede til barneskolen at jeg begynte å digge disse lidenskapelige vesnene. Litt spesielt sier du? Ja sikkert.. Jeg leste en artikkel i en avis her om dagen om hvorfor unge piker finner vampyrer så spennende. Det handler visst om den umulige kjærlighet og tanken på evigvarende "liv". Selvølfgelig er det tiltrekkende! Filmsnutten over en fra en svensk film som jeg anbefaler på det varmeste. "Låt den rätte komma in" blir litt som filmatiseringen av bøkene om "Den vesle vampyren", hvis noen av dere har lest de. Og mens jeg skrev denne setningen gikk det opp for meg hvorfor jeg ble introdusert for denne fantasiskapningen såpass tidlig. Vi hadde nemlig disse bøkene på biblioteket på skolen. De var selvølfgelig veldig uskyldig, mens filmen tar det hele litt lenger. Vil derfor ikke oppfordre barn å sjekke den ut, så er det sagt. 

buffy


Etterhvert som jeg kom i tenårene ble den banebrytende serien om Buffy the vampire slayer en stor hit, og spin off'en Angel fulgte deretter opp.

trueblood

2009 må vel nesten kalles the year of the vampires. Her har vi fått den ene store filmen/serien etter den andre. Jeg nevner i fleng: Twilight, True Blood, The Vampire Diaries ++

twilight02

Ikke rart alle og enhver blir hekta på dette! Eller? Er det bare jeg som føler det sånn?? Hva med dere der ute i det langstrakte land, synes dere vampyrer er kule? Pussings! TGIF! And all the other stuff..

2 kommentarer

.....

30.10.2009 kl.23:41

twilight og true blood er ikke fra 2009, dem er fra 2008

Heidi

30.10.2009 kl.23:57

Ædda bædda, kult at du er sånn en bedreviter. Men ingen liker bedrevitere! Nå vet jeg da vel at de kom ut i 2008. Det jeg mente er at de er enorm populære i år. Så neste gang kanskje du tenker deg om en gang til før du pirker på bagateller. Klem!

Skriv en ny kommentar

hits