I partied like it was my birthday
Foto: privat

Beklager min dårlige oppdatering de siste dagene, men det har sin grunn. Kanskje ikke særlig god, men uansett. Jeg har jo tenkt å blogge om bursdagen min, som var sist lørdag, men søndagen ble tilbrakt i noe redusert form og nå til uka har jeg og vännen blitt syke også. Mitt 27. år starta ikke så bra mao :( Men lørdagen var kul da. Middag i Brasseri Nansen, videre til Svalbar (hvor Andrea og Lærke poserer) og til slutt Huset med litt mye skumpa underveis. Dere lurer kanskje på hva slags dans jeg fremfører på siste bildet, men jeg lurer mer på hva slags menneske jeg har bak meg.. ja han med rosa sateng/slikeskjorte(??) Skummelt. Jeg får litt skrekken faktisk. Kanskje like greit (for han) at jeg ikke la merke til det der og da, men hvis du (ja DU) føler for å melde deg nå i etterkant (noe du sikkert ikke tør) så be my guest.

Legg ellers merke til den sykt gode kaka vännen lagde til meg og den jättegulliga bursdagsannonsen som kom i Svalbardposten på fredag, satt inn av samme gullskatt ;) Tusen millioner takk. Love u! Smask.

Nå skal vi prøve å få i oss et stykke grandis. Det var det eneste vi følte oss kompatible til å spise i dag, samt tilberede. Får håpe det blir liggende kvar i magen..

Én kommentar

Rickard

24.01.2010 kl.21:16

Ja, you partied hard ;P

Skriv en ny kommentar

hits