Unntakstilstand


Her pleide det å stå melk og andre meierivarer..


Kan vel ikke påstå at det noen gang har bugna med masse eksotisk frukt, men så ille som dette har det ikke vært før. Foto: privat

Jadda, dårlige tider her oppe i nord nå om dagen. Skal ikke så mye mer til før årets TV-aksjon går til inntekt til sultofrene på Svalbard. Fortsetter det sånn neste uke får jeg vel ta med rifla ut og finne et avmagra reinsdyr for å berge over noen dager til. "Svalbard - den moderne tids u-land." Synes jeg ser tabloidene. Jess, og midt oppi det hele bor jeg. Bra jobba Heidi.

Over til noe annet. Dagens ord får bli: "Det er bedre å angre på noe en har gjort enn å angre på det en ikke har gjort." Så får vi se hva det blir til på lørdag.

3 kommentarer

xena87

28.01.2010 kl.00:22

Men... men... hvorfor er det ingenting i butikken da? Det så litt trist ut altså, må bare få si det... ;) Jeg ble forresten veldig nysgjerrig på hva du har tenkt å gjøre på lørdag. Forhåpentligvis noe du ikke kommer til å angre på da :D

Du må forresten se på bloggen min, du har vunnet en Blog Award!! ;) Hehe... Du bør føle deg beæret ;)

Carro

28.01.2010 kl.14:57

tack så mycket :) Ja visst är han underbar:) Inget namn än så länge, vi håller fortfarande på att fundera :) Men vi har väl några namn som vi funderar på. :)

Maria

01.02.2010 kl.21:09

Tenkt e skoilla spær om d va nå e skoill kjøp me oppåver,men ska e bærre fyll bejjen me hermetikk å joika-kakå hæll?;)Sjer ut så d bli feri / slankekur..hehe!

Skriv en ny kommentar

hits