Skral form på alla hjärtans dag

Det kjennes ut som jeg går og brygger på noe influensa-faen. Halsen svir og er slimete, hodet tungt og energinivået lavt :/ Passer ikke så veldig bra å bli syk nå. Det passer vel egentlig alltid dårlig, men jeg skal denne uka forberede meg til å holde kurs i wØrd og Æxcel for en av våre kunder og da vil jeg helst slippe sår hals og rennende nese. Plz.

I dag er det valentines day, morsdag og fastelaven. 3 ting på en gang, men det går vel ikke an. Jo det gjør visst det. Vi hadde egentlig bestilt bord på Funken til i kveld, men jeg ringte og avbestilte tidligere i dag litt pga formen og kanskje litt mer pga OL. Glemte jo helt at det var viktig sport på tv da jeg bestilte på torsdag.

Siden jeg ikke har så mye interessant å komme med fra helga får jeg si litt om treningsuka jeg har hatt. En av de beste på lenge. Jeg kjører fortiden et fullkroppsprogram med flere reps i styrke og har i tillegg begynt med mer gjennomført cardiotrening enn jeg har tidligere. Derfor ble denne uka seende slik ut: mandag styrke, tirsdag løping ute 6 km, onsdag styrke + intervall på mølla, torsdag løping ute 6 km, fredag fri, lørdag styrke, søndag fri. 5 økter er kanskje mer enn de fleste kan vedkjenne seg, men bør så absolutt være et realistisk nivå for min del.. mener jeg.

Nå skal jeg se skiskyting, som forhåpentligvis resulterer i GULL.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits