Til Blåhuken på bjørnejakt


Et tips, ikke la sjokoladen ligge å slenge i scooterveska, heh..


Vännen fikar sjokoladerester.


Og jeg tar som vanlig en hvil.


Vännen i bakken.


"Tjuvslakt" setter utfor.


Var nok flere scootere tilstede enn folk. Foto: jeg/vännen

Endelig kom jeg og vännen oss på scootersalen igjen etter at Maria var her. Forrige helg ble brukt til restitusjon samtidig som været ikke tillot stort annet. I dag derimot var sola oppe og titta innimellom bleke skyer samt at det var nokså vindstille. I slike situasjoner er det ingen bønn, da drar man med seg rævva ut rett og slett.

Vi satte kursen sørover og endte opp i omegn Blåhuken i Van Mijenfjorden. Vi var på utkikk etter bjørn, men tross all selen som lå og sola seg på isen så vi ingenting til kongen. Han hadde nok hørt oss komme. I stedet for å ta same vei tilbake, om Semmeldalen, Skiferdalen, Colesdalen, Fardalen og Longyearbreen, kjørte vi Reindalen, Gangdalen, Todalen, Adventdalen hjem igjen. Så det ble en god runde på ca 12 mil.

Det siste vi gjorde var å stikke innom arrangementet "Ta sjansen" på Hiorthamn. Det er jo Solfestuke. Vi ble ikke der så lenge, begynte å få litt neglesprett. Men vi fikk med oss et par av farkostene og så måtte jeg bare ta en bilde av scooterparkeringa. Det gir et bilde på hvor mange scootere vi faktisk har her oppe tross det relativt lave innbyggertallet.

Nå har vi fått oss et bad, litt mat og en 2-timers blund på øyet. Ja jeg har faktisk vært våken siden halv 8 i morres! Det skjer jo ikke en gang på hverdager (dessverre). Nå, snart Farmen..

Update: Ups, nesten så jeg glemte å gratulere Solveig mi med dagen (her på bloggen. Har gjort det live ;) Håper du storkoser deg! Klemmer.

2 kommentarer

Lilian

14.03.2010 kl.14:09

Jättefina bilder! :-)

Kine Marlin

17.03.2010 kl.20:05

å herregud for noen bilder..og for en natur! =D

Skriv en ny kommentar

hits